Regler


Her kan du se reglerne.
Det er meget vigtigt at alle reglerne bliver læst, også selvom du synes der er mange.
OBS: Stjæles der fra os i form af billeder eller tekst, vil det blive politianmeldt!

Her kan du hurtigt komme ned til hvert afsnit
Gå til Generelt
Gå til Start
Gå til Personer
Gå til Udstyr
Gå til Aktivitet
Gå til Hest
Gå til Mishandlede heste
Gå til Job
Gå til Hestepasning
Gå til Jobpasning
Gå til Fællespasning
Gå til Bestillinger
Gå til Økonomi
Gå til Lejlighed
Gå til Stævner
Gå til Service
Gå til Skader
Gå til Avl
Gå til Føl
Gå til Træning af føl
Gå til Salg

Generelt
1. Du skal som minimum være 13 år gammel, for at blive medlem af Equize. Er du under 13 år, og mener, at du skriver og staver godt, så send en mail, og så vil der bliver overvejet, om du kan blive medlem alligevel.
2. Der må ikke snakkes grimt på Equize.dk. - Snakkes der grimt vil man blive udvist fra siden.
3. Du skal have en gyldig mailadresse, som du ofte tjekker, da webbere kan tillade sig at sende beskeder til dig på den mail.
4. Du har selv ansvaret for at tjekke beskeder, opdateringer, skader, og nye ting på siden.
5. Indmelding sker på denne side, og udmelding skal ske over mail. (Mailen: mail@equize.dk)
6. Der må ikke hundses med webberne ved langsomme opdateringer i nogle perioder, da webberne også har et liv udenfor computeren.
8. Alt skal bestilles inde på forummet, som du finder i menuen.
9. Hestene fylder år d. 1. i hver måned - Dvs. at 1 år på siden, er 1 måned i virkeligheden.
10. Man må som medlem, til at starte med, kun have 1 hest.
11. Der er levels på siden, som skal overholdes. Man skal skrive i bestillingsindlægget, når man er steget level.
12. Man bestemmer selv, hvor man vil stå opstaldet henne.
13. Man skal opfinde en person på siden. Dvs. man skriver ikke som sig selv, men som sin person.

Start
1. Du kan begynde at bestille, når du er blevet medlem på siden, og ikke før.
2. Efter du har sendt din indmelding, skal du oprette dig på forummet. Gør du ikke det med det samme, vil du ikke blive accepteret som medlem.
2. Du starter med 70.000 wkr.
3. En af kontrolkoderne er: equize
4. Du må først begynde at passe, når du er blevet oprettet under solo pasning i forummet. Dette sørger webberne for.
5. Fra starten kan du købe dig en hest. Husk at du skal have råd til både foder, dyrlæge, smed, rytterudstyr og hesteudstyr, og du skal til d. 1. have råd til opstaldning.

Personer
1. Når du opretter dig som medlem på Equize, skal du oprette en fiktiv person.
2. Du bestemmer selv udseendet på denne person, dog skal personens personlighed helst være tæt på en beskrivelse af din egen personlighed.
3. Når man bestiller i forummet, skal man skrive personens navn, og ikke ens medlems navn.
4. I forummet når man opretter sig, skal man kalde sig sit medlemsnavn (F.eks. Camilla). Dvs. ikke din persons navn, dette vil webberne sørge for, når du bliver godkendt på forummet :)
5. I pasninger er det ikke tilladt at bruge medlemmets navn, man skal bruges deres persons navn.
6. Når man skriver med andre medlemmer i chatten, når man ikke "spiller", så må man godt bruge deres medlems navn.
7. Ens person må mindst være 13 år gammel, og alderen på personen, må man maks sætte på 2 år +/- fra ens egen alder. Så er man selv 17 år, må ens person være alt mellem 15 og 19 år gammel.
8. Det er selvfølgelig kun personer fra 18 år og opefter, som kan køre bil og bo i en lejlighed/et hus!. Er man under 18, bor man hos forældrene et godt stykke udenfor byen.
9. Når man bliver medlem, skal man gå ind og lave sin "Avatar" på forummet. Dette bliver profilbilledet på Equize. Man må IKKE ændre sit profilbillede efter man har lavet det, medmindre det er aftalt med webber!

Udstyr
1. Heste kan ikke dele udstyr.
2. Man kan købe islændersadel og islændertrense, hvis man har en islænder, men dette udstyr kan ikke bruges i f.eks. dressur, spring osv. Der skal man bruge en dressursadel og springsadel, og en anden trense.
3. Du må ikke bruge udstyr du ikke ejer!.
4. Plejemidler holder 3 måneder fra købs dato! - Udløbsdatoen kan ses under rytterudstyret på medlemmets profil. Plejemidlerne vil blive fjernet, hvis ikke det fornyes.
5. Til hver disciplin er der krævet udstyr. Under "Discipliner" i menuen kan du finde et link til at se det krævede udstyr, eller du kan trykke HER.
6. På alle opstaldningssteder er der plads til, at man kan lægge alt sit udstyr et sted. Men det er ideelt at købe et staldskab, så man har sine ting samlet.
7. På siden "Overraskelser" kan der ske en masse ting, såsom skader, gode overraskelser osv, men der kan også ske dét, at der kommer indbrud i stalden, og dem uden staldskab derfor kan få stjålet udstyr.

Aktivitet
1. Du skal vise dig som et aktivt medlem, ved bla. at passe, bestille og deltage i de ting der sker på siden.
2. Endnu en kontrolkode: Jeg læser alle reglerne.
3. Hvis ikke man har passet sin hest det antal gange man skal, så får man en advarsel. - Disse får man ikke mange af, før man bliver smidt ud fra siden.
4. Hvis man er inaktiv i mere end en lille uge pga. noget personligt, så skriv det under inaktivitet på forummet! - Det kunne også være hvis du skulle på ferie.
5. Sørg for en gang i mellem at lave noget med andre medlemmer i f.eks. caféen. Dette giver ikke noget i form af point eller noget, men det er for at komme hinanden lidt ved.
6. Man kan få bøder og advarsler for en del ting!. F.eks. for ikke at have fornyet foderet, hvis man ikke har passet sin hest, hvis man har snakket grimt til et andet medlem osv.
7. Hvis man er for sent med sine fornyelser, får man en dagsbøde på 300 wkr pr fornyelse, indtil man bestiller fornyelsen.
8. Man kan også kommentere på andre medlemmers solo pasninger. Læs mere om dette under "Økonomi".

Hest
1. At have sin egen hest, kræver mere end bare at passe den. Du skal først finde ud af hvor du vil have din hest stående henne, - det sted som passer bedst til jer!
2. Til at starte med skal der bestilles dyrlæge, fodervejleder og smed til hesten, så den kan blive tjekket. Hos dyrlægen skal den have en vaccine, et tjek, tandtjek og hos fodervejlederen skal den have en foderplan, og hos smeden skal den have et hovtjek og skotjek.
3. Man kan se på siden Fornyelser hvornår ens tjek, foder osv. udløber.
4. Som du kan læse under punktet "Hestepasning", skal du passe 3 gange om måneden - Hvis du f.eks. har to heste, og du på én måned kun har passet din ene hest, og den anden ikke er blevet passet, så vil den miste meget i sine færdigheder. Sker dette to gange, tages hesten fra dig.
5. Mens hesten er hos berideren, kan man kun komme og besøge den. Man kan ikke ride den.
6. Hesten kan sendes til berideren fra den er 3 år til 20 år. Hvis en 20 årig hest tilrides i noget, må antal dage for tilridningen ikke overskride at hesten bliver 21 år imens.
7. Alle heste har deres eget ID. ID'erne kan f.eks. se sådan her ud: #003, og er delt tilfældigt ud på alle hestene.
8. Hestene på siden vil for det meste blive omkring 22-25 år.
9. Der findes islændere på siden, hvor de kan ride alle de discipliner, som alle de andre racer kan. Derudover kan de ride islænderridning. - Dog er det ikke sikkert, at der kommer stævner i islandsk ridning.
10. Alle heste er "tilredet" i horsemanship og tricks, da det ikke er noget hesten kan tilrides i. Dog kan man stadig se fremskridtene man laver, da man får % i dem for hver gang man laver det, ligesom alle de andre discipliner.
11. På hver hesteprofil, kan man se, hvilket udstyr hesten har som foldudstyr. - Dvs. hvilket udstyr hesten har på, når den er på fold. Man skal selv sørge for at skrive i bestillingsbogen, hvis udstyret skal ændres, sådan så hesten f.eks. ikke hele året rundt har vinterudstyr på.
12. Hestene SKAL have lavet foldudstyr, i hvert fald mindst have skrevet en grime ind, ellers kommer hesten ikke på fold!
13. Føl der endnu ikker er trænet til at have grime på, kan komme på fold alligevel hvis moderen som minimum har fået skrevet grime på under foldudstyr.
14. For heste der står i løsdrift, er det kun muligt at købe Hamp som strøelse.

Mishandlede heste
1. Her på siden kan man købe sig en mishandlet hest.
2. Mishandlede heste er ikke lige så dyre som de heste i hestehandleren, men de fleste kræver meget service hos dyrlægen, og i sær meget tid fra din side af.
3. Hvis man vælger at købe en mishandlet hest, så skal den til service lige med det samme.
4. En mishandlet hest kan ikke rides, før den er blevet godkendt. Først når hesten er rask, og er blevet godkendt af dyrlægen, så kan den rides.
5. Før hesten kan blive godkendt, så skal den være helt rask helbredsmæssigt, og den skal være kureret fra at være bange for mennesker osv.
6. Med en mishandlet hest skal man helst kun lave solo pasninger, da den har brug for ro og fred til at arbejde.
7. Webberne vil efter hver pasning bedømme jeres fremgang, og skrive hvis i enten tager det for langsomt, for hurtigt, eller i det rette tempo.
8. Husk på - man kan ikke fra den ene pasning til den anden pludselig gøre noget med hesten, som den er bange for. Det tager meget tid, og ikke bare en lille måned!.

Job
1. Du kan vælge dig et job, når du er i level til det.
2. Du kan vælge at søge om et af de jobs under "Job", det er dog ikke sikkert, at du kan få det.
3. Det job du vælger, skal som minimum passes det antal gange der står. Ellers kan du risikere at blive fyret.
4. Nogle jobs har levels, hvor man langsomt kan få lov til at lave mere på arbejdspladsen. Hvis du stopper på jobbet, mens du er i level 2, så vil du stadig være i level 2, hvis du på et tidspunkt får samme slags job.
5. Gårde kan godt skrive i jobannoncen, at de leder efter en level 4 staldpige, og så kan man selvfølgelig ikke som level 2 eller 3 staldpige ansøge om jobbet.
6. Hvis ikke der står, at stedet leder efter en i et bestemt level, så kan alle ansøge om jobbet, også selvom man kun er level 1.
7. Vælger man at være reklamør, tæller det ikke som et rigtigt job. Som reklamør får man 1 jobspoint for hver 10. hjemmeside man har reklameret på.
8. Hvis man som staldpige har opnået 40 jobspoint, og man så vælger at blive dyrlæge, så starter man på 0 jobspoint i det nye fag. Man har stadig de 40 jobspoint, men de kan ikke bruges i et andet fag.
9. Der må maks sende én jobpasning ind hver dag.

Hestepasning
1. Du skal som minimum passe 2 gange om måneden. - Og højest én gang om dagen. Du må lave så mange fællespasninger du vil, men der skal være mindst én solopasning om måneden.
2. Alle pasninger ordnes hen ad vejen, når webberne har lidt ekstra tid.
3. Din solo pasning skal som minimum fylde 700 ord!
4. Ved pasninger stiger din hest i niveau og færdigheder.
5. I bunden af hver fælles pasning og solo pasning skal du udfylde dette:
- Træner: (Dressur/Spring/Terræn/Hygge/Tur osv.)
- Hest: (Hvilke heste du passer)
- Antal Ord: (I alt antal ord uden tegn)
- Medvirkende: (Hvilke medlemmer/ansatte der er med i din pasning, samt hvilke heste/dyr)
6. Der lægges vægt på mange ting i dine pasninger, men de vigtigste er; detaljer om alt, inddragelse af medlemmer, beskrivelse af omgivelser og hestereaktioner, rigtig brug af hestenes personligheder og til sidst længden.
7. Du må godt passe flere af dine heste i én pasning.
8. Endnu en kontrolkode er: nethesteside
9. Du må meget gerne beskrive det udstyr du bruger mht. farver og mærker, så læserne kan sætte sig ind i det.
10. Når du passer, får du mellem 1 og 5 point pr. pasning.
11. Det medlem med flest pasninger på én måned, bliver månedens passer.
12. Dem som normalt passer mere end de gange de skal, vil automatisk have større chance for at vinde stævner.
13. Man får penge for at passe!
1 point = 500 wkr
2 point = 1.000 wkr
3 point = 1.500 wkr
4 point = 2.000 wkr
5 point = 2.500 wkr

Jobpasning
1. Du kan se under hvert job, hvad du skal gøre i pasningerne.
2. Du passer dit job inde i forummet under jobpasninger, du skal oprette en ny tråd hver gang, som vil blive slettet, når pasningen er læst af en webber.
3. Du får penge fra dit arbejde, hver gang du passer.
4. Man får ét jobspoint pr. pasning.

Fællespasning
1. En fællespasning sker under punktet "Fælles Pasning" i forummet, hvor du sammen med én eller flere andre medlemmer, skriver sammen. I kunne f.eks. tage på skovtur sammen med hestene, ride på banen eller bare snakke. - Det er helt op til jer!
2. I en fællespasning med mere end 2 personer, ville det være en god idé med at lave en rækkefølge, så i alle får sagt lige meget.
3. En fællespasning kan godt tælle som en af de pasninger, man skal lave hver måned. Dvs. det behøver ikke være en solo pasning hver gang!.
4. For at en fællespasning skal tælle, så skal der minimum være skrevet 7 beskeder hver. Derudover skal man som minimum op på 1 point, og man skal undgå at skrive beskeder med kun én linje.
5. Fællespasninger er godt for sammenholdet på siden, men sørg nu for at du også en gang i mellem får lavet en solo pasning.
6. Alle fællespasninger bliver afsluttet af webber d. 1. i hver måned, hvis de ikke allerede er afsluttet.
7. Det er tilladt at starte 2-3 fællespasninger om dagen, dog skal man så skrive den næste dags dato på, da man ikke må passe mere end én gang hver dag. Dette er dog kun tilladt ved fællespasninger.
8. Pointgivning i fællespasninger gives udfra antal linjer pr. deltager. Dvs. alle hele linjer tælles, og de vil blive divideret ud på alle der deltog. Dvs:
20-25 - 1 point
26-30 - 2 point
31-35 - 3 point
36-40 - 4 point
>41 - 5 point

Bestillinger
1. Bestillingerne SKAL skrives rigtigt, da de ellers vil blive slettet. - Du kan se præcis hvordan du skal skrive tingene op, inde under "Bestillingsguide".
2. Der skal altid være pris i alt i bunden af bestillingen, og ikke ud fra hver ting.
3. Husk at lave en overskrift på hvad det er du bestiller. (F.eks. dyrlæge, smed, stævne osv.)
4. Sørg for at få placeret bestillingerne de rigtige steder i forummet.

Økonomi
1. Du tjener penge ved at passe heste, passe job, nogle gange stævner, og så ved konkurrencer.
2. Man kan ikke tage lån! - Hvis man kommer i minus har man til slutningen af måneden til at få rettet op på det igen.
3. Er man i minus den sidste dag i måneden, skal man vælge, hvilket udstyr man vil sælge, så man er i plus til d. 1.
4. Når man er i minus kan man ikke købe andet det højst nødvendige udstyr samt foder, smed og dyrlæge.
5. Man kan kommentere på et andet medlems solo pasning, og derved tjene nogle wkr. på det. Det skal være konstruktiv kritik, og gerne ros for det, som medlemmet har gjort godt. Man kan ikke nøjes med at skrive en linje. For hver kommentar man skriver, får man 500 wkr.

Lejlighed
1. Hvis man er 18 år eller mere, skal man finde sig en lejlighed at bo i. Under "Ejendomsmægleren" kan du se alle de ledige lejligheder. Nogle steder skal man bo sammen med et andet medlem, men så skal man heller ikke betale lige så meget i husleje.
2. Nogle af lejlighederne og husene ligger tæt op ad hinanden, så profilerne kan få et godt forhold til hinanden.
3. Man skal betale husleje d. 1. dag i hver måned, ligesom med opstaldning.
4. I huslejen er der også betalt for mad, så det skal i ikke tænke på.
5. Man kan altid flytte til en anden lejlighed/hus, hvis man ikke er tilfreds med hvor man bor.
6. Er man under 18, bor man hos sine forældre, som ligger udenfor byen. Dvs. ikke tæt på de andre lejligheder og huse.

Stævner
1. Til stævnerne her på siden kommer der nogle gange fiktive ryttere på klasserne, da dette så gør det mere spændende.
2. Stævnerne afgøres ved lodtrækning.
3. Dem som træner til det bestemte stævne, har større chance for at vinde. - Dog skal pasningen være tidligst en uge op til stævnet. Dvs. man først må passe til stævnet, når man er gået ind i stævneugen. Og senest dagen før stævnet begynder.
4. En stævnepasning gælder først, når der er skrevet mindst 400 ord om ridedelen i et let niveau, og 500 ord om ridedelen i middel og svær niveau.
5. Stævnepasninger bliver ikke ordnet i ugen op til stævnet. Ønsker man at deltage i middel, men hesten kun er i klassen let, skal man skrive nogle pasninger inden stævneugen. Disse vil blive lavet inden stævnet og kan sikre at man lige når den ønskede klasse.
6. Hestene skal selvfølgelig være tilredet i de discipliner man tilmelder hesten til.
7. Alle heste vil modtage kommentarer fra stævnet, så i kan se hvordan det gik jer.
8. Alle heste der deltager i stævnerne får 2% i stævnevant. Dog dem som får en placering, får lidt mere i stævnevant.
9. Har man ikke selv bil og hestetrailer eller en hestelastbil, SKAL man bestille transport på opslagstavlen (Der er et indlæg om transport). Hvis ikke man bestiller transport, så kan man ikke stille op til stævnet.
10. Dem som er under 18, og derved ikke kan køre bil, kan stadig købe bil osv. Dog er det så deres forældre der skal køre dem til og fra stævner.
11. Man kan kun starte ved det niveau man er nået til.
5-33% i en disciplin er Let
34-66% i en discipling er Mellem
67-100% i en disciplin er Svær.
12. Hestens gundvaccine samt dyrlæge tjek, tand tjek, smed tjek samt evt sko tjek hvis hesten har sko på, skal være i orden.
13. Først når hesten er 4 år må den starte stævner, og når den fylder 20 år kan den ikke stille stævner mere.
14. Dig og din hest er en ekvipage, og i kan få en sponsor. Det er meget sjældent der er nogle sponsorer, så man skal være meget heldig, for at få et sponsorat.

Service
1. Efter du har købt en hest, skal den have en foderplan. Har din hest ikke en foderplan og foder indenfor 3 dage, vil hesten blive meget syg, og du vil få en bøde på 5.000 wkr.
2. Din hest skal sendes til tjek hos dyrlægen og til tjek hos smeden hver måned.
3. Du skal have bestilt nyt foder til din hest inden foderet udløber. 2 dage efter foderet er udløbet og du ikke har fornyet det får du en bøde på 5.000 wkr.
4. Hvis man glemmer at fornye vaccine, beskæring, skoning eller foder vil ens hest blive syg med en sygdom der matcher det man har glemt. Man kan maks overskride fornyelses datoen med 5 dage før hesten VIL blive syg.
5. Man kan på hestens profil se alle hestens tidligere servicebesøg, og man kan se hvornår de forskellige ting indenfor dyrlæge og smed skal fornyes.
6. Når man skal fornye noget, f.eks. foder, skal man bestille foder igen, og huske at skrive prisen.

Skader
1. Hvis ikke din hest bliver passet og plejet ordentligt, vil den blive skadet på en eller anden måde.
2. Skader kan ske på alle heste - det er tilfældigt hvem der kommer til skade.
2. Hvis ikke den har en foderplan, eller hvis ikke den har fået fornyet det der skal fornyes, vil den blive alvorligt syg, og den kan blive taget fra dig og sat på tvangsauktion.
3. Når en hest bliver skadet, skal den med det samme behandles! - Ellers bliver det bare værre.
4. På forummet under "Skader" kan man se hvilke heste der er skadede. Har man spørgsmål hertil, kan man spørge webberne under indlægget eller i "Hjælp Søges" på forummet.

Avl
1. Man kan først avle, når man er i højt nok level.
2. Det kræver at ens opstaldningssted har en foleboks ledig, ellers skal man finde et andet sted at stå opstaldet.
3. En ifolet hoppe skal have mere opmærksomhed og pleje, end en ikke-ifolet hoppe skal.
4. Det er ikke altid at føllene ligner forældrene.
5. Der går omkring 4 uger før føllet bliver født - dog kan der sagtens gå lidt længere tid.
6. Heste må avle fra de er 5-20 år.
7. Både hoppe og hingst skal være avlsgodkendt, og dette kan de først blive når de er blevet kåret, og har fået mere end 6 i karakter.
8. Heste kan ikke bedække ponyer og omvendt, medmindre ponyen og hesten har samme race.
9. Hopper i fol, og hopper med føl, hvor føllet endnu ikke er fravænnet, må ikke starte stævner, og må ikke rides.

Føl
1. Når føllet er født, får man en privat besked på forummet, hvor du får af vide hvad du så skal gøre.
2. Føllet skal have føludstyr efter fødslen!
3. Har man ikke fået bestilt dyrlæge, smed osv. til føllet indenfor 5 dage efter fødslen, så vil føllet blive sendt til internatet - da det så er mishandlet.
4. Webberne giver føllet en personlighed fra fødslen af.
5. Når føllet bliver 3 år, så ændres personligheden en smule.
6. Føllet bliver taget fra moderen når fravænning er på 100%. - Man kan først sælge føllet herefter.
7. Når føllet bliver taget fra moderen, skal den i egen boks.
8. Når føllet bliver 1 år, skal det have dens egen foderplan. - Bestilles dette ikke inden for 3 dage, vil den blive meget syg. Derefter har man yderligere 3 dage til at købe foder.
9. Føllet kan først sendes til tilridning når det er 3 år gammel.
10. Ved 3års alderen får føllet også et voksenbillede.
11. Man skal selv træne ting som: få grime på, blive trukket med, få dækken på, møde andre heste og mennesker, løfte hove, blive striglet osv. Læs mere om dette i punktet “Træning af føl”.
12. Man kan IKKE selv tilride sin unghest. Det skal man have berideren til.
13. Hver gang føllet bliver 1 år ældre, vil stangmålet også ændre sig. Som 4årig vil stangmålet ikke ændre sig mere.

Træning af føl
1. Ved træning af føllet, skal man starte ved den første øvelse. Når denne øvelse er på 100%, kan man i de næste pasninger gå i gang med de resterende øvelser for det trin.
2. Der vil stå ved hver øvelse hvor mange pasninger der mangler i den pågældende øvelse.
3. Ved at holde musen over en øvelse, kan man læse om selve øvelsen.
4. Når ét trin er færdiggjort, vil føllet blive 1 år ældre. Man kan derfor selv styre hvor hurtigt føllet bliver ældre, dog skal man som minimum sørge for at få passet føllet 2 gange om måneden. (Husk dog stadig reglen om minimum 3 pasninger pr. måned generelt)
5. Fra trin 2 må føllet trænes i horsemanship, trailervant og trafikvant udover øvelserne.
6. Føllet skal have færdiggjort trin 3, før den kan sendes til tilridning hos berideren.
7. Hvis ikke man selv vil ryttertilvænne føllet, kan man sende den til berideren for at få det gjort.
8. Hvis man får et føl fra en andens hoppe (andet medlem eller avlscenter), skal man i sine pasninger besøge føllet, dog på hoppens gård i stedet for. Så føllet skal stadig trænes på samme måde, som hvis din egen hoppe havde folet.


Salg
1. Hvis du vil sælge dit udstyr, kan du gøre det på "Auktion" eller under "Privat salg" på forummet. Hvis ingen medlemmer køber det, kan der komme en fiktiv person og købe det, eller udstyrsbutikken tilbyder at købe det fra dig, dog til en meget lavere pris.
2. Salg af heste foregår på "Auktion" eller under "Privat salg" på forummet. Også her kan en fiktiv person købe hesten. Hesten kan også sælges til hestehandleren, hvor man så får 60% af hestens værdi.
3. Er hesten over 15 år, og den sælges til hestehandleren, så går hesten direkte til slagt. Dog får man stadig 60% af værdien.
4. Der kan ikke sælges plejemidler og foder.
5. Man kan ikke bruge udstyr til sin hest (og sig selv), som ikke er den rette størrelse.
6. Brugte sadler kan få skiftet bom, så sadlen kan tilpasses ens egen hest. Dog kan tommerne (f.eks. 17") ikke laves om, så dét tal skal være det samme.

Du skal kun trykke på knappen hvis du har læst reglerne og er indforstået med dem.


By Equize.dk - 2015-2017 | Tilbage | Til toppen |