Wellness


Her kan din hest komme på wellnessophold. Her bliver den forkælet så meget som overhoved muligt.
Ting som svømning, longering og en tur på løbebånd giver nogle % i kondition.
- Du kan finde formularen til bestillingen under Generelt > Bestillingsguide.

» BehandlingerSvømning


- Hesten har rigtig godt af en svømmetur, da det giver mere i kondition til hesten.
Pris:

10 minutter (Hesten skal have mindst 10% i kondition): 250 wkr.
20 minutter (Hesten skal have mindst 30% i kondition): 450 wkr.
30 minutter (Hesten skal have mindst 60% i kondition): 650 wkr.

Solarie


- Det er godt for hestens muskler, og det hjælper hesten til at slappe mere af. Er godt at bestille sammen med svømning.
Pris:
200 wkr.

Løbebånd


- Her vil hesten komme på løbebånd i 10-30 minutter alt efter hvor god en kondition hesten allerede har. Også her får hesten mere i kondition.
Pris:
250 wkr.


» PakkerPakke 1


Varer:
1 dag
Pris:
1.500 wkr.
- Hesten kommer en tur i svømmehallen, som afsluttes med en ordentlig skylning og solarie. Derudover bliver hesten masseret efter solariet.

Pakke 2


Varer:
3 dage
Pris:
3.500 wkr.
- Hesten kommer i svømmehallen alle tre dage, hvor det afsluttes med skylning og solarie. Derudover kommer den på løbebånd og i longe, for at få noget mere i kondition og balance. Alle tre dage afsluttes med løsgørende massage.

Pakke 3


Varer:
1 uge
Pris:
6.000 wkr.
- Hesten kommer i svømmehallen, får en skylning samt solarie, kommer på løbebånd og i longe, der bliver lavet noget løsgørende træning, og så afsluttes 5 af dagene med noget løsgørende massage.

Ferieophold


Varer:
Fra 2-4 uger
Pris:
4.500 wkr. pr. uge
- Hvis du selv skal på ferie, kan du sende din hest på ferieophold her. Den vil få nogle uger fyldt med afslapning, og den vil være så god som ny når du kommer hjem fra ferie igen. Hesten kommer både i svømmehallen hvor den også bliver skyllet og kommer i solarie, den kommer på løbebånd og i longe, der bliver lavet løsgørende og smidighedsøvelser, og så får den løsgørende massage.

Genoptræning


Varer:
2 uger
Pris:
9.500 wkr.
- Har din hest været skadet, og derfor skal genoptrænes?. Så er dette lige stedet. Hesten vil langsomt blive genoptrænet, så den ikke får yderligere skader. Den vil både komme i svømmehal, på løbebånd, i longe, og der bliver lavet mange øvelser med den. Massage og solarie kommer den også i gennem, som skal hjælpe processen lidt på vej. Efter de 2 uger, vil hesten være klar til at rides igen, dog i stille tempo yderligere et par uger. Denne pakke kan kun benyttes af heste der skal i genoptræning.


By Equize.dk - 2015-2017 | Tilbage | Til toppen |